Hon älskade av Helena Henschen (och Strändernas svall av Eyvind Johnson)

Projekt läsa alla biblioteksböcker… #tbt

Throwback thursday! Jag hittade ett gammalt inlägg om ett projekt jag hade 2011 och som jag fortfarande har. Det gick ut på att läsa ut alla biblioteksböcker här hemma. Jag tyckte att jag var duktig som lämnade tillbaka en bok om yoga och lånade Lila hibiskus av Chimamanda Ngozi Adichie. Då blev det plus minus noll liksom.

Hur är det nu då? Jodå, jodå! Jag har haft 10+ låneböcker hemma, men nu har jag läst och lämnat tillbaka den ena efter den andra. Har faktiskt bara två rackare kvar.

Strändernas svall och Hon älskade

Och de har jag haft så länge att de fortfarande har omoderna streckkoder. När jag lämnar tillbaka dem kommer de behöva lägga in de i det ”nya” systemet, som säkert inte är så nytt längre. 😮

Projekt läsa alla mina bibliotekslån tuffar på…

Det kanske mest oroväckande är egentligen att det inte tillkommer några nya låneböcker längre. Det är inget beslut jag har tagit, liksom, men jag har faktiskt slutat låna böcker. Jag har så många olästa, både i läsplattan och i hyllan, att det inte finns någon anledning att gå till biblioteket längre. Det känns trist att det har blivit så. Jag älskar bibliotek!

Tror jag ska låna några fler…

Här hittar du mitt inlägg från 2011.


Kommentarer

4 svar till ”Projekt läsa alla biblioteksböcker… #tbt”

 1. åj, Jeanette Winterson har gjort det…

  1. Läst biblioteksböcker?
   Apropå Winterson så skulle jag gärna läsa någon av hennes böcker. Får kanske låna någon av dem. 😉

 2. Profilbild för
  Anonym

  Jag går inte heller ofta till biblioteket längre. Förut hängde jag där varje vecka. Men det är nog lika som du, jag lyssnar på böcker nu och har en hel hög på nattygsbordet. Synd, visst är det mysigt att vara på bibliotek.

  1. Jag ska nog börja gå dit oftare nu tror jag. Jag saknar bibliotek faktiskt! 🙂 Men ljudböcker är smidigare att lyssna på i telefonen.. Så det kommer jag verkligen att fortsätta med. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.