En efterlängtad tvåa

Om det är fler än jag som väntar på fortsättningen till förra årets succéungdomsbok: Cirkeln, så är det nu officiellt att del två i Engelsforstrilogin, Eld, börjar säljas den 26:e april. Den här gången lär förlaget knappast behöva marknadsföra sig rejält på privata bokbloggar, som de valde att göra när Cirkeln släpptes. Jag och många andra bloggare fick manuset skickade till oss innan boken var tryckt, så att vi skulle hinna läsa den. Det kändes kul att vara lite utvald på det sättet. I år, när försäljningssuccén är ett faktum, gissar jag att jag får köpa/låna boken. 😉 Men det går ju bra det med! 🙂

Jag gillar framsidorna förresten. När jag läste manuset hade jag ju ingen aning om hur boken skulle komma att se ut, men den blev riktigt fin. Det är kul att del två är i precis samma stil. 🙂


Kommentarer

5 svar till ”En efterlängtad tvåa”

 1. Underbart!
  Jag har precis avslutat Cirkeln och nu går jag i väntans tider på del 2 av trilogin.
  Skönt att det snart är dags då. 🙂

  Kom gärna in i min värld och kika då jag är ganska ny som bokbloggare. 🙂
  Ha en bra dag!

  1. Härligt att höra om fler bokbloggare som gillar Cirkeln. 🙂

 2. Jag har inte läst Cirkeln, men den var ett självklart val för mig när jag beställde böcker från Adlibris’s bokrea 🙂 Ska läsa ett recensionsexemplar efter boken jag läser nu och sen blir det nog Cirkeln!

  1. Kul att du planerar att läsa den! 🙂 Jag är glad att jag upptäckte Cirkeln, för nu har jag en ny serie att grotta ner mig i efter Harry Potter.. 🙂

 3. Oj, vad spännande! Får försöka komma ihåg det datumet! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.