Kategorier
-

Trailer till Cirkeln

Inspelningen av min fantasyfavorit, Cirkeln, är i full gång och nu har man dessutom släppt en första trailer! Jag hoppas att filmen blir bra.. Men viss risk finns ju alltid att filmer inte kan leva upp till böckernas nivå. Så är det ju ofta med bra böcker, inte minst fantasy, som ju också ställer en hel del krav på specialeffekter m.m. för att bli häftiga som film.

6 svar på ”Trailer till Cirkeln”

Man får inte ha för höga förväntningar. Det försöker jag påminna mig själv flera ggr;). Jag hoppas filmen är värt att titta på, är ju nyfiken på den.

Den kanske inte är så häftig, men det är ju också en tidig teaser. Jag kommer absolut se filmen. 🙂
Jag tycker alla tre (+ bonusboken) är superbra! 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.