Trailer till Cirkeln

Inspelningen av min fantasyfavorit, Cirkeln, är i full gång och nu har man dessutom släppt en första trailer! Jag hoppas att filmen blir bra.. Men viss risk finns ju alltid att filmer inte kan leva upp till böckernas nivå. Så är det ju ofta med bra böcker, inte minst fantasy, som ju också ställer en hel del krav på specialeffekter m.m. för att bli häftiga som film.

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

6 kommentarer

  1. Man får inte ha för höga förväntningar. Det försöker jag påminna mig själv flera ggr;). Jag hoppas filmen är värt att titta på, är ju nyfiken på den.

  2. Trailern imponerade inte alls på mig, men jag ska nog se filmen. Jag gillade Cirkeln och ska snart ta tag i att läsa de andra två böckerna. Dom väntar i bokhyllan 🙂

    1. Den kanske inte är så häftig, men det är ju också en tidig teaser. Jag kommer absolut se filmen. 🙂
      Jag tycker alla tre (+ bonusboken) är superbra! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.