Trailer till Cirkeln


Inspelningen av min fantasyfavorit, Cirkeln, är i full gång och nu har man dessutom släppt en första trailer! Jag hoppas att filmen blir bra.. Men viss risk finns ju alltid att filmer inte kan leva upp till böckernas nivå. Så är det ju ofta med bra böcker, inte minst fantasy, som ju också ställer en hel del krav på specialeffekter m.m. för att bli häftiga som film.

Bokens/böckernas författare:


6 svar till “Trailer till Cirkeln”

  1. Man får inte ha för höga förväntningar. Det försöker jag påminna mig själv flera ggr;). Jag hoppas filmen är värt att titta på, är ju nyfiken på den.

  2. Trailern imponerade inte alls på mig, men jag ska nog se filmen. Jag gillade Cirkeln och ska snart ta tag i att läsa de andra två böckerna. Dom väntar i bokhyllan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.