Åter på Öland

Yes! Johan Theorin är aktuell med nytt! Johan Theorin är en av mina deckarfavoriter, inte minst för Nattfåk, som har precis rätt dos med övernaturligt. Nattfåk är del två i Theorins planerade kvartett med deckare som utspelar sig på Öland. Den fjärde lyser dock med sin frånvaro. Hoppas att författaren skriver den snart!

Den nya boken utspelar sig i samma miljö, men är en fristående novellsamling. Det verkar vara poppis att skriva noveller just nu. T.ex. Jens Lapidus gör ju detsamma

Härlig titel för övrigt!


Kommentarer

4 svar till ”Åter på Öland”

  1. Theorin ser jag fram emot…han skriver så himla bra!

    1. Ja, visst gör han det! Jag tycker om att han blandar in så mycket sagoväsen och övernaturligt, men ändå inte ballar ur helt. Han lämnar alltid en utväg för naturliga förklaringar.. 🙂

  2. SV: Agnes Cecilia var faktisk en av de jag var minst sugen på att läsa, men jag har hört mycket om den och jag tror jag lyssnat på ljudbok någon gång när jag var yngre. Har för mig att det är något spöke i den och har faktisk fått lite försmak för det nu efter Främlingen i huset 🙂

    1. Jag minns inte Agnes Cecilia som en spökhistoria direkt, men det är en hel del mystik och övernaturligt i den. Har du läst något annat av Maria Gripe? Jag gillar hennes böcker.. De har en speciell känsla. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.