En utmaning

Jag har blivit utmanad av Bokälskarinnan!

Själva utmaning går till så här:
Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen hos dem så att de vet att de har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

Jag tror att jag avstår från att skicka vidare eftersom den redan har cirkulerat på så många bloggar, men här kommer i alla fall mina svar :):

1. Dans är mitt största intresse vid sidan av böcker/litteratur. Jag dansar balett och dancehall, men har testat ungefär allt dansstilar som finns. Jag följer So you think you can dance slaviskt.

2. Jag går på bio nästan varje vecka. Älskar film!

3. Jag har 37,5 hp franska i bagaget, men kan knappt säga ett ord… 🙂

4. På vardagarna cyklar jag över en mil varje dag, året om (tar dock bussen om det är kallare än -25).

5. Jag fick i vuxen ålder och av en slump reda på att jag lider av celiaki/glutenintolerans. Till skillnad mot vad många tror så är det en sjukdom som sällan har några speciella symptom (2/3 drabbade vet inte om det!).

6. Jag är en riktig kvällsmänniska (eller nattmänniska!). Är som absolut piggast och mest igång mellan 23 och 02. Tur att jag har flextid på jobbet…

7. Jag bor och jobbar i Umeå, men pluggar i Uppsala. Som tur är så behöver jag bara resa till Uppsala lagom ofta..

8. Katter är mitt absoluta favoritdjur och jag kan knappt föreställa mig att man kan vara utan dem. Reser ju dock så mycket att jag inte kan ha husdjur just nu och dessutom är jag lite allergisk…

Det var det! Kul att skriva något som inte är helt bokrelaterat.. 🙂


Kommentarer

4 svar till ”En utmaning”

  1. Älskar också so you think you can dance!! Dansar inget själv, utom fuldans och zumba ;-)…hoppas dock på att sonen ska bli dansintresserad!

    1. Det är aldrig för sent att börja dansa.. 😉
      Apropå sytycd måste jag säga att jag blev grymt besviken igår när programmet har tagit paus och ersatts av Fredrik och Filip.. :/

  2. Tack för kommentaren hos mig. Dans är även något som intresserat mig. Har tävlingsdansat i bugg och dubbelbugg när jag var yngre. Jag är också en fd. Umeåtjej….fast jag var bara barn när jag flyttade därifrån. Har fortfarande släkt där uppe.

    1. Kul! Jag har bott i Umeå i sju år nu, så jag har inte växt upp här. Men det känns verkligen som en stad där jag vill fortsätt att bo.. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.