Till slut kom den!

Nu har jag till slut fått både textbok och övningsbok från Adlibris, så nu har jag nästan rätt kurslitteratur till kursen som börjar om ett par veckor. Jag beställde en äldre upplaga av böckerna (eftersom det är den äldre upplagan som används på kursen), men fick i första vändan den nyare textboken (som jag inte vill ha!) och den övningsbok som hör ihop med den äldre upplagan (och alltså inte går att använda med den nya boken…). Jag ville reklamera textboken, men Adlibris tyckte det var i sin ordning att de skickat ett nyare bok än den jag hade beställt. Kompromissen blev att jag fick returnera övningsboken och de lovade att istället skicka matchande övningsbok så fort som möjligt. Den har låtit dröja på sig… Men det får jag nog lasta Posten för. Nu är den här i alla fall!

Tur att jag var tidigt ute med att beställa. De här böckerna har tagit nästan 3 veckor att skaka fram, och då är det inte ens helt rätt böcker. 😉

Nåja. Slutgnällt från min sida. Kundservice har varit snabba med att svara på mejl och allt sådant, så det har inte varit några problem på det sättet. Jag inser också att det är förlaget som luras och meddelar till Adlibris att de har böcker som de egentligen inte kan leverera. Jag önskar dock att Adlibris inser att de har ett fel i sitt system när de har kvar beställningssidor till böcker som har utgått. Det är ju inte jag som konsument som ska hålla koll, utan de får väl ställa bättre krav på förlagen!


Kommentarer

Ett svar till ”Till slut kom den!”

  1. […] läser en spektroskopikurs på universitetet och som ni vet så tyckte jag att det var rätt så drygt att köpa kurslitteratur… 😉 Dels för att jag inte fick de böcker jag har beställt från Adlibris (till skillnad […]

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.