Millennium som serie

Stieg Larssons populära Millenniumböcker kommer nu ut i serieform, med manus av den brittiska författaren Denise Mina. Skojigt! Jag blev inte precis imponerad av böckerna, ärligt talat, men jag fascineras över vilken spridning de har fått och att de bara fortsätter att komma i nya former…

Tycker ni att tecknarna har lyckats fånga Lisbeth Salander? 🙂

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

6 kommentarer

  1. Jag var inte heller imponerad av böckerna men tyckte att den amerikanska filmatiseringen av den första boken var bra. Skådespelerskan som spelade Salander motsvarar bäst min bild av henne och serien verkar inte ha nån större likhet med henne, så mjää. Men serier är alltid kul.

    1. Jag har inte sett någon av filmatiseringarna.. 😮 När det gäller just spänning/deckare så känns det som att man tappar mycket om man ser en filmatisering. Det blir ju helt enkelt inte.. spännande.. 😉 Men kanske borde jag ge den amerikanska varianten en chans då.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.