Millennium som serie

Stieg Larssons populära Millenniumböcker kommer nu ut i serieform, med manus av den brittiska författaren Denise Mina. Skojigt! Jag blev inte precis imponerad av böckerna, ärligt talat, men jag fascineras över vilken spridning de har fått och att de bara fortsätter att komma i nya former…

Tycker ni att tecknarna har lyckats fånga Lisbeth Salander? 🙂


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Millennium som serie”

 1. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Nej! Det där är inte den Lisbeth, som jag ser henne.

  1. Profilbild för Linnea

   Jag tycker nog inte heller det faktiskt.

 2. Profilbild för [Anna]

  Nej verkligen inte den Lisbeth som jag såg henne varken före eller efter jag såg filmerna!

 3. Profilbild för Hanneles bokparadis

  Kul med bra serier.

 4. Profilbild för Maria

  Jag var inte heller imponerad av böckerna men tyckte att den amerikanska filmatiseringen av den första boken var bra. Skådespelerskan som spelade Salander motsvarar bäst min bild av henne och serien verkar inte ha nån större likhet med henne, så mjää. Men serier är alltid kul.

  1. Profilbild för Linnea

   Jag har inte sett någon av filmatiseringarna.. 😮 När det gäller just spänning/deckare så känns det som att man tappar mycket om man ser en filmatisering. Det blir ju helt enkelt inte.. spännande.. 😉 Men kanske borde jag ge den amerikanska varianten en chans då.

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d