Ny e-bokhandel och gratis Mankellbok

I dagarna har Piratförlaget, De Oberoende och Schibsted lanserat sin nya e-bokhandel, Bokon. Den finns som app för iOS och Android och just nu får man Mankells Mördare utan ansikte gratis om man registrerar sig. Det verkar vara hyfsat enkelt att använda tjänsten. Jag kom igång snabbt med telefonen i alla fall, men sedan tog det en stund innan jag listade ut att man också kan ladda ned sin bok i epub-format för att läsa i en läsplatta. Tydligen ska det också gå att föra över böcker till Kindle om man har en sådan (sådana är ju annars inte så praktiska ihop med de filformat som används utanför USA..).

Jag är fortfarande för snål (hehe) för att läsa annat än låneböcker eller billiga noveller på min platta, men jag tackar ju inte nej till en bok av Mankell när det bjuds. Får se om/när jag laddar ned nästa bok från Bokon.

Mördare utan ansikte - Henning Mankell


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.