Tematrio: Litterära klappar

Tematrio: Litterära klappar

TematrioJulhelgen är över och vad passar bättre än ett tema om litterära klapparBerätta om 3 böcker ni fick eller gav bort i julklapp!

I år gav jag inte bort några böcker i julklapp. Däremot fick jag faktiskt tre härliga, bokrelaterade julklappar. 🙂

Tomten måste ha läst mitt inlägg med Tematrio: Önskelistan, för jag fick faktiskt Jag ringer mina bröder av Jonas Hassen Khemiri. Jag fick också Susanna Alakoskis nya, Oktober i fattigsverige (Jättesnygg bok, för övrigt. Den ser verkligen ut som en dagbok. 🙂 Den tredje bokliga julklappen är ett superfint bokmärke. På ena sidan finns mitt namn och på den andra bloggens namn.. 🙂

Julklappar

Bokens/böckernas författare:


8 svar till “Tematrio: Litterära klappar”

    • Ja, det var en riktigt fin julklapp. 🙂 Kommer dock inte våga ha den i någon slit och släng-pocket på stranden.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.