Tematrio: Litterära klappar

TematrioJulhelgen är över och vad passar bättre än ett tema om litterära klapparBerätta om 3 böcker ni fick eller gav bort i julklapp!

I år gav jag inte bort några böcker i julklapp. Däremot fick jag faktiskt tre härliga, bokrelaterade julklappar. 🙂

Tomten måste ha läst mitt inlägg med Tematrio: Önskelistan, för jag fick faktiskt Jag ringer mina bröder av Jonas Hassen Khemiri. Jag fick också Susanna Alakoskis nya, Oktober i fattigsverige (Jättesnygg bok, för övrigt. Den ser verkligen ut som en dagbok. 🙂 Den tredje bokliga julklappen är ett superfint bokmärke. På ena sidan finns mitt namn och på den andra bloggens namn.. 🙂

Julklappar


Publicerat

i

av

Kommentarer

8 svar till ”Tematrio: Litterära klappar”

 1. Profilbild för Vargnatts bokhylla

  Vad kul med ett så personligt bokmärke! 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Ja, det var en riktigt fin julklapp. 🙂 Kommer dock inte våga ha den i någon slit och släng-pocket på stranden.. 😉

 2. Profilbild för bloggbohemen

  Jag ringer min bröder vill jag också läsa. Alakoskis bok är riktigt snyggt formgiven.

  1. Profilbild för Linnea

   Har du läst Alakoskis? Gillade du den?

 3. Profilbild för Lena

  Så fint med bokmärket som du fick!

  1. Profilbild för Linnea

   Tack! Jag gillar det jättemycket. 🙂

 4. […] skriver så lekfullt och har så många vettiga åsikter som han aldrig duckar för att uttrycka. Jag ringer mina bröder ligger här hemma och väntar. Vågar knappt börja läsa för att den är som en karamell man vill spara på… […]

 5. […] 2. Bokmärke eller random papperbit? Jag har massor av fina bokmärken, faktiskt. Till exempel den här. […]

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: