Tematrio: Nyårslöften 2013

Tematrio: NyårslöftenJa, nu är det ett nytt år och Tematrio har tema nyårslöften: Berätta således om om tre bokrelaterade löften/planer du har för det kommande läsåret!

Ärligt talat vill jag inte ha en massa nyårslöften kring böcker. Jag läser inte särskilt fort och dessutom har jag i perioder ingen lästid alls. Det gör att det är svårt att hänga på olika bokutmaningar eller att ta sig an olika bokprojekt… Det är svårt nog att läsa ut böcker redan som det är. 😉

Men! Utan att det är ett nyårslöfte så kan jag ändå skriva att jag 2013 tänker fortsätta att läsa ut alla bokcirkelböcker (jag brukar lyckas i alla fall!) och jag tänker fortsätta att beta av min hyllrad med olästa böcker. Jag ska också försöka att inte ha så många böcker igång samtidigt, för jag har kommit på att jag tycker att det är ganska rörigt att hålla isär alla böcker. Får se hur jag lyckas med det. Man vill ju ha en pappersbok, en ljudbok i mp3-spelaren, en ljudbok i mobilen, en e-bok i läsplattan, en e-bok i mobilen, en e-bok i min kommande iPad och…


Kommentarer

4 svar till ”Tematrio: Nyårslöften 2013”

  1. Tror att man ska välja korta böcker. Och uppläsare som man gillar! Har nog lyssnat på för få böcker för att veta vilka som är bra, men rutinerade lyssnare i min familj har tydliga favoriter!

    1. Du har en poäng. Jag tycker också att korta böcker är mer lättlyssnade. Det får gärna vara noveller. John Ajvide Lindqvists författarupplästa noveller är bra t.ex.

      Inte heller jag har hittat någon uppläsarfavorit. Förutom Morgan Alling.. Han är fantastisk!

  2. Har aldrig lyckats börja gilla ljudböcker.. Den enda stunden det fungerar okej är när jag är ute ochs springer, men det känns som om jag har lyssnat på den hur länge som helst för den tar aldrig slut! Läser ju mycket fortare själv än ljudboksuppläsaren 😉

    1. Det är helt sant att det tar tiiid att lyssna på en ljudbok. Jag tror att man måste se det som att man lyssnar på ljudbok och inte att man ”läser en bok”. Det är en helt annan grej att lyssna. Man måste också köpa att man tappar bort någon mening här och där medan man lyssnar.. Jag lyssnar också när jag springer, men för tillfället springer jag ingenting. Hehe.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.