Tematrio: Nyårslöften

Nytt år, nya utmaningar! Tematrio handlar den här veckan om nyårslöften: Berätta om tre löften/målsättningar du har för det kommande läsåret!

Jag vill inte ge några speciella löften för det känns som att det mest skapar onödig press & stress. Jag kan ju dock snegla på det inlägg jag skrev helt nyligt om att blicka framåt, mot 2011 och konstatera att jag trots allt siktar på att lyckas läsa vissa böcker.

Framför allt känner jag att det är hög tid att beta av min hög med biblioteksböcker, där några, sorgligt nog, har stått i min bokhylla i över ett år(!!)

Vidare vill jag hemskt gärna komma igång med franska böcker igen, eftersom jag inte läste en enda förra året. Les gens du Balto är väl den som ligger närmast till hands… Den ser jag fram emot!

Sedan borde jag faktiskt läsa fler böcker som kommer från andra länder än Sverige och USA, som är i stor majoritet bland mina utlästa böcker… Särskilt vore det spännande att läsa afrikanska böcker. Nog måste det väl finnas mycket bra från denna kontinent, även om man sällan hör talas om dem här i Sverige?


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.