Slut på jullovet

Nu är jullovet slut! Jag har knappt läst något. Åtminstone har jag just inte läst ut något… Dock har jag tagit mig en bra bit in i Mo Yans tegelsten Ximen Nao och hans sju liv. Katten tyckte precis som Svenska Akademien att Yans hallucinatoriska skärpa är något alldeles extra…

Katt och bok

Han intresserade sig för böcker redan som kattunge, som ni kanske minns.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

8 svar till ”Slut på jullovet”

 1. Profilbild för Lisa Jansson
  Lisa Jansson

  Klok Katt! Men jag tror att det är din uppmärksamhet som han verkligen vill ha.

  1. Profilbild för Linnea

   Det kan nog vara så!

 2. Profilbild för Susanne

  Söt och klok katt 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Tack. 🙂
   Katter är för söta, alltså.

 3. Profilbild för bloggbohemen

  Jag har läst ca 50 sidor i Ximen Nao och tycker hittills att det är en rätt sjuk bok … Ska bli kul att läsa vad du tycker om den.

  1. Profilbild för Linnea

   Jag har läst omkring 400 sidor och jag tycker också att den är lite speciell. 😉 Jag gillar den och tycker det är intressant att läsa om Kinas moderna historia. Men sedan är det allt konstigt och skruvat som dyker upp helt apropå ingenting (blödande hår?) som får mig att undra vad han vill säga.. Ska bli kul att se vad du tycker om den med. 🙂

 4. Profilbild för Bokälskarinnan

  Har du läst hans andra böcker?:)

  1. Profilbild för Linnea

   Nej, det här är min första! Har hört att Vitlöksballaderna hör till hans bästa? Har du läst?

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: