Pekbok med Carl Larssons målningar

Det är skönt med inkluderande böcker. Ibland kan man inse att man som vuxen står och bläddrar bland böcker som enligt bibliotekshyllan riktar sig till barn och ungdomar. Nu under våren kommer det ut en pekbok som riktar sig till alla i åldrarna 0 till 113 år. Bilder av Carl Larsson! Ser himla fin ut.

Min första bok om Carl Larsson


Kommentarer

4 svar till ”Pekbok med Carl Larssons målningar”

  1. Vilken fin bok det ser ut att vara. En bok jag definitivt kan tänka mig att ha i bokhyllan.

    1. Ja, den ser fin ut. 🙂 Har inte bläddrat i den dock.. 🙂

  2. Mycket fin ju! Gav precis bort ”Min första bok om Ernst Billgren” på samma tema. Gillar´t!

    1. Skoj! Jag har sett den. Hoppas det kommer fler i samma serie.. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.