Kategorier
-

Böcker från Sydamerika

Tänkte tipsa om Bibliophilas läsutmaning med tema Sydamerika. Själv har jag inte riktigt tid och pepp att hänga på den här gången, men jag är glad över listan med sydamerikanska böcker. Jag har läst lite Isabel Allende och Paulo Coelho, men inte mycket mer än så… När jag vill vidga vyerna och läsa något som varken kommer från Europa eller USA, så ska jag snegla på denna lista. Som ni vet, läser jag mest svenskt

Sydamerika 2013(tog mig friheten att låna Bibliophilias bild)

8 svar på ”Böcker från Sydamerika”

Jag läser ju också mest svenskt men 2013 ska bli året då jag vidgar vyerna (i alla fall lite!). Lämpligt och smått oväntat, har jag, trots att jag inte är med i läsutmaningen, därför faktiskt ett passande tips! Har läst knappt halvvägs i Torsdagsänkorna av den argentinska författaren Claudia Pineiro och jag kan verkligen rekommendera den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.