Kategorier
-

Jag ringer mina bröder, teatern

Jonas Hassen Khemiris Jag ringer mina bröder går nu som teater på Malmö Stadsteater. Kul! Den verkar också ha fått bra kritik. Själv längtar jag fortfarande till att jag ska få tillfälle att läsa boken… 🙂

Julklappar

5 svar på ”Jag ringer mina bröder, teatern”

Själv fick jag den i julklapp och jag vill verkligen läsa den så fort som möjligt. Den är ju “rätt kort”, så det ska väl förhoppningsvis inte ta alltför lång tid att läsa ut den heller. 😉 Har du läst något annat av Khemiri? Han hör verkligen till mina favoriter.

Svara

Roligt att den är så poppis!
Jag såg idag att den kommer att gå på turné sen och den kommer även till Umeå (där jag bor). Så: det verkar finnas goda chanser att se den utanför Malmö. 🙂

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.