Jag ringer mina bröder, teatern

Jonas Hassen Khemiris Jag ringer mina bröder går nu som teater på Malmö Stadsteater. Kul! Den verkar också ha fått bra kritik. Själv längtar jag fortfarande till att jag ska få tillfälle att läsa boken… 🙂

Julklappar


Kommentarer

5 svar till ”Jag ringer mina bröder, teatern”

  1. […] än jag verkar peppade på att Jonas Hassen Khemiris Jag ringer mina bröder går som teater. Bra info för oss som inte bor i Malmö (där föreställningen ges just nu och enligt vad jag har […]

  2. Visste inte att den gick på Malmö stadsteater, klickade in på deras biljettsida, men det var fullbokat för så gott som alla föreställningar. Populärt med andra ord!

    1. Roligt att den är så poppis!
      Jag såg idag att den kommer att gå på turné sen och den kommer även till Umeå (där jag bor). Så: det verkar finnas goda chanser att se den utanför Malmö. 🙂

  3. Den här boken har länge legat i min läshög men jag har liksom aldrig kommit till den. Inte än i alla fall. Kanske är det dags att göra något åt det.

    1. Själv fick jag den i julklapp och jag vill verkligen läsa den så fort som möjligt. Den är ju ”rätt kort”, så det ska väl förhoppningsvis inte ta alltför lång tid att läsa ut den heller. 😉 Har du läst något annat av Khemiri? Han hör verkligen till mina favoriter.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.