Oz innan Dorothy och Toto sveptes med av tornadon

Som jag har skrivit i flera inlägg tidigare så är det många filmatiseringar på gång. Jag var ju redan för någon månad sedan väldigt taggad på The Great Gatsby t.ex, men den har tyvärr fått sin biopremiär uppskjuten… Nu närmast ser jag istället fram emot Oz – The Great and The Powerful, som är baserad på L. Frank. Baums fantastiska böcker om Oz. Jag har läst alla böckerna och de hör till de mest älskade från när jag var liten. Den kommande filmen är egentligen inte en filmatisering av någon av böckerna, men vi kommer i alla fall få träffa på några av karaktärerna… Filmen handlar om Trollkarlen och hans äventyr i Oz, långt innan Dorothy och Toto råkar hamna i samma land.


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.