Har blivit med padda

Som ni kanske vet så har jag haft en läsplatta ett tag och jag läser också e-böcker på mobilen. Nu har jag även blivit med surfplatta! Det känns skoj! Den går ju naturligtvis att använda till mer än att läsa böcker, men jag kommer definitivt att använda den även till detta. Jag gillar fortfarande e-bläck (läsplattan) bäst, men det går förvånansvärt bra att läsa från surfplatta också, särskilt från de mindre varianterna. Det här är alltså en iPad mini, som funkar bra att hålla i en hand om man ligger och läser. Min kille har en iPad 2 och den skulle jag nog inte vilja läsa e-böcker på (den är större och väger mer). Jag har för övrigt insett att man kan synka bokmärken med telefonen, så det ska nog gå bra att läsa samma bok på båda enheterna. Fiffigt!

iPad Mini

Hoppas att den är smidig att blogga med också. 🙂


Kommentarer

8 svar till ”Har blivit med padda”

 1. Jag är lite avvaktande till e-boksläsandet men det beror nog mest på att jag är vansinnigt ointresserad av teknik och jag vill inte lägga pengar på teknik. Har läst någon bok på min Iphone, men tycker att skärmen är för liten.

  1. Ja, e-böcker kräver onekligen ett teknikintresse. Det är svårt att hitta en läsplatta eller surfplatta för mindre än 1000 kr, så det krävs ju att man är tillräckligt intresserad för att vilja spendera de pengarna. :/ Jag tycker att det funkar helt ok att läsa på mobilen, men jag läser bara från den när jag annars inte hade läst alls. T.ex. i hissen. 😉

 2. Visst är paddorna toppen. Själv läser jag på min mobil eller på Ipad 2 vilket går kanon tycker jag. Att blogga fungerar nog också bra men då håller jag med ovanstående talare att ett tangentbord inte är fel.

  1. Jo, man vill nog ha tangentbord om man ska skriva längre texter..
   Kul att du också läser e-böcker. 🙂 Jag har aldrig testat att läsa på den större paddan, men det går väl såklart alldeles utmärkt, förutom om man som jag är helt svag i armarna och vill ligga och läsa. 😉

 3. Snyggt! Med ett litet tangentbord till så blir det nog supert.

  1. Ja, tack. Jag ska kolla på tangentbord i helgen faktiskt. Det kan nog bli lite skönare att skriva med ett sådant, faktiskt..

 4. Grattis till ”padd-investeringen”. Jag är inte där ännu, men läser lite e-böcker på mobilen.

  1. Tack. 🙂 Mobil funkar ju finfint det med. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.