Nytt från Hosseini i sommar


Igår skrev jag om Johan Theorins kommande bok: Rörgast, men det finns fler intressanta titlar i Wahlström & Widstrands utgivning att se fram emot. Vad sägs om en ny av Khaled Hosseini (Tusen strålande solar, Flyga drake). Den nya boken, med titeln Och bergen svarade kommer redan i sommar. Förlaget skriver:

”I den fattiga lilla byn Shadbagh i Afghanistan säljer Sabor sin fyraåriga dotter Pari när han inte längre kan försörja sin växande familj. Pari och hennes bror kommer för alltid att känna saknaden av varandra, och den dag de äntligen möts igen är det kanske redan för sent …”

Den påminner säkert starkt om de två tidigare romanerna… Det hör man ju redan på baksidestexten. Men! Spelar roll. En god bok är en god bok. Jag har höga förväntningar. 🙂

Tusen strålande solar - Khaled HosseiniFlyga drake - Khaled Hosseini

(Om det hade funnits bilder tillgängliga på framsidan till Och bergen svarade, så hade jag gärna visat hur den kommer att se ut.. 😉

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


9 svar till “Nytt från Hosseini i sommar”

  1. Otroligt starka böcker. Det ska bli intressant att läsa mer av honom. Igår såg jag faktiskt filmen Flyga drake som ju också är jättebra.

    • Åh, det påminner mig om att jag borde se den! Jag tror jag har undvikit den för att det känns som att den kan bli lite väl jobbig att titta på; många tunga scener.

  2. Härligt med en ny bok av Hosseini, jag tyckte väldigt mycket om de två andra.

  3. Jag har tvekat ang Tusen strålande solar länge. Vill inte vara arg och gråta igenom boken;). Men ska nog ta och låna den snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.