Bokshopping, på sätt och vis

Jag har gjort några bokrelaterade inköp den senaste tiden – och då syftar jag inte på böcker. Hehe. Jag har faktiskt köpt ett bokstöd. Det är en sådan där fiffig grej som jag aldrig har haft behov av tidigare, men nu är det som att böckerna bara förökar sig mer och mer och börjar växa in mot hyllor där jag också har andra prylar, så nu behöver jag något som håller böckerna på plats. Det fick bli en röd uggla. 🙂

Bokstöd

Och om det ser förbannat rörigt ut runt omkring, så är det för att bokhyllan är en rumsavdelare med böcker på båda sidor..

Jag har också köpt en fet träbok…

Boklåda (utanpå)

… att förvara diverse pryttlar i. Mycket bra att ha!

Boklåda (inuti)


Kommentarer

14 svar till ”Bokshopping, på sätt och vis”

 1. Snyggt! Vart köpte du asken som du förvarar fjärrkontrollerna i?

  1. Tack! Den är från forvara.se. Märket är House doctor, om jag inte minns fel, så det finns nog många återförsäljare. Jag såg även liknande (fast mer ”shabby chic”) på Bokia här om veckan.

 2. Ugglan var söt:). Var köpte du den?

  1. Tack. Jag hittade den på Åhléns.

 3. Profilbild för Lisa Jansson
  Lisa Jansson

  Träboken är väldigt fin. Sån vill jag också ha!

  1. Tack. Jag är väldigt nöjd över min nya ”bok”. 🙂

 4. Bokstödet – så passande med en uggla! Och den där asken var ju inte heller fel!

  1. Ja, en riktig bokuggla. 🙂

 5. Gulligt bokstöd (men snart är även den raden full av böcker så då behöver du inget, jag vet 😉 och den där träasken/träboken vill jag bara ha!

  1. Haha. Tyvärr har du rätt. Det krävs bara ca en bok till så har jag ingen användning av mitt nya bokstöd. 😛 Bästa lösningen är väl att skaffa två nya böcker, så att jag måste påbörja en ny rad.. 😉

 6. Fina saker. Och bra present-tips. Fina bokstöd brukar bli uppskattat och lådan måste ju vara perfekt för rätt person.

  1. Ja, det är inte dumt att ge bort/få bokgrejer. 🙂 Och det är lite lättare än att ge bort riktiga böcker.. Sådana kan ju i värsta fall redan vara lästa..

 7. Ordning och reda med andra ord- jag gillar det!

  1. Jag är ett stort fan av ordning & reda. Det är också lite av ett måste när man bor i en liten etta. Det räcker med att något ligger framme så ser det stökigt ut!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.