Del fyra i Ölandskvartetten kommer i höst

Förlaget Wahlström & Widstrand skrev på Facebook här om dagen att den avslutande delen i Johan Theorins Ölandskvartett kommer ut i höst. Goda nyheter! Jag tycker verkligen om Johan Theorins böcker. Han har ett bra avvägning mellan övernaturligt och realism; Det ballar liksom aldrig ur, utan det finns alltid en öppning för den som föredrar en naturlig förklaring när det händer något skumt… Han har också intressanta karaktärer och skriver bra. Den här boken har jag väntat länge på… Titeln på den kommande boken är Rörgast (Fast det kan ju ändras; det är ju ett tag kvar till hösten). Det finns också lite att läsa om boken på Johan Theorins hemsida.

Skumtimmen - Johan TheorinNattfåk - Johan TheorinBlodläge - Johan Theorin


Kommentarer

11 svar till ”Del fyra i Ölandskvartetten kommer i höst”

 1. Härlig nyhet. Gillar de tre första böckerna sååå mycket!!!

  1. Jag med, men mest gillar jag Nattfåk. Hoppas att den nya är lite i samma stil som den.

 2. […] skrev jag om Johan Theorins kommande bok: Rörgast, men det finns fler intressanta titlar i Wahlström & Widstrands utgivning att se […]

 3. Vilken fantastisk nyhet! Som jag har väntat. Hoppas den är mer lik Nattfåk än de andra 🙂

  1. Det hoppas jag också på. 🙂

 4. Det låter ljuvligt, jag gillade inte hans senaste så mycket. Bättre att han håller sig till Öland.
  Mia

  1. Är det Sankta Psyko du tänker på? Den har ju överlag fått ganska sval kritik.. Jag har faktiskt inte ”vågat” läsa den på grund av det. Jag känner på mig att jag skulle bli besviken av den..

 5. Har bara läst Nattfåk och gillade den. Kanske dags att läsa de andra också innan del fyra kommer.

  1. Jaa, läs dem! Skumtimmen är del 1. 🙂
   Nattfåk är för övrigt min favorit i serien. Hittills. 😉

 6. Men oj vad jag börjar längta! HUr ska jag kunna vänta???

  1. Jag är också peppad!! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.