Snart ska jag börja läsa Horn

Ikväll har vi haft Picket & Pocket-träff med prat om Utrensning. De flesta tyckte att den var lite mellanbra, men jag tyckte, som ni vet, att den var en favorit. 😉 Till nästa gång ska vi läsa en bok som jag inte hade valt själv: Horn. Det blir spännande! Lite av tjusningen med bokcirklar är ju att man vidgar vyerna.

Horn - Joe Hill

Fast den där framsidan alltså… Inget ont om boken som sådan, men jag vet inte vad jag ska göra med framsidan. Ett bokomslag av något slag kanske..? 😮


Kommentarer

8 svar till ”Snart ska jag börja läsa Horn”

 1. […] tipsade mig om att skaffa ett pocketfodral för att åtgärda problemet med den extremt fula framsidan till bokcirkelboken Horn av Joe Hill. Till slut beställde jag mig ett pocketfodral, men sedan gick […]

 2. Usch!! Jag tycker absolut du ska köpa en pocketsomslag.

  1. Det ska jag.. 😉

 3. […] och Bokblomma är överens om att omslaget till Horn av Joe Hill är läskigt – och det håller jag absolut […]

 4. Vad roligt att du gillar Oksanen! Hon är en av mina stora favoriter och jag kan säga att alla hennes böcker är så där starka men ändå underbara! Hoppas du gillar Horn också. Den är också bra! Haha, ja det är inte bra med för läskiga omslag!! 🙂

  1. Jag vill läsa mer av Oksanen känner jag! 🙂 Vilken av hennes böcker tycker du är bäst? =)
   Framsidan till Horn är horribel.. Ögonen liksom! Fy!

 5. Tack för gott fika och trevlig träff! Angående Horn: Det är en HEMSK framsida! Mitt tips: Köp ett pocketomslag på Akademibokhandeln, jag hittade ett jättefint med bild av schackpjäs och snäckor och bokstäver och ett M och en liten gren. Skulle ha varit tydligare med en bild, men goggles ville inte ge mig en.

  1. Tack själv. 🙂
   Jag har kollat lite på nätet och hittat några alternativ.. Är riktigt peppad på bokomslag faktiskt. 😉

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.