Snart ska jag börja läsa Horn

Snart ska jag börja läsa Horn

Ikväll har vi haft Picket & Pocket-träff med prat om Utrensning. De flesta tyckte att den var lite mellanbra, men jag tyckte, som ni vet, att den var en favorit. 😉 Till nästa gång ska vi läsa en bok som jag inte hade valt själv: Horn. Det blir spännande! Lite av tjusningen med bokcirklar är ju att man vidgar vyerna.

Horn - Joe Hill

Fast den där framsidan alltså… Inget ont om boken som sådan, men jag vet inte vad jag ska göra med framsidan. Ett bokomslag av något slag kanske..? 😮

Bokens/böckernas författare:


8 svar till “Snart ska jag börja läsa Horn”

 1. Tack för gott fika och trevlig träff! Angående Horn: Det är en HEMSK framsida! Mitt tips: Köp ett pocketomslag på Akademibokhandeln, jag hittade ett jättefint med bild av schackpjäs och snäckor och bokstäver och ett M och en liten gren. Skulle ha varit tydligare med en bild, men goggles ville inte ge mig en.

  • Tack själv. 🙂
   Jag har kollat lite på nätet och hittat några alternativ.. Är riktigt peppad på bokomslag faktiskt. 😉

 2. Vad roligt att du gillar Oksanen! Hon är en av mina stora favoriter och jag kan säga att alla hennes böcker är så där starka men ändå underbara! Hoppas du gillar Horn också. Den är också bra! Haha, ja det är inte bra med för läskiga omslag!! 🙂

  • Jag vill läsa mer av Oksanen känner jag! 🙂 Vilken av hennes böcker tycker du är bäst? =)
   Framsidan till Horn är horribel.. Ögonen liksom! Fy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.