Uppföljare till Hetero i Hägersten på gång

Det flimrade förbi en bild på boken Det bästa barnet i mitt nyhetsflöde på Facebook. Det är ett kommande seriealbum av Sofia Olsson. Nice! Jag hade inte helt lätt att hitta mer info, varken hos förlag eller bokhandlare, men SR har intervjuat författaren, så jag hittade faktiskt en radiointervju till slut. Den handlar mycket om de självbiografiska inslagen. Intressant lyssning!

I den nya boken försöker bokens huvudpersoner skaffa barn. Det är säkert till lika delar en jobbig bok (kanske inget att läsa för den som försöker skaffa barn; ty det verkar inte vara ett lätt resa för bokens huvudpersoner…) och en rolig bok… Jag gillade Hetero i Hägersten i alla fall och kände igen mig mycket. Jag gillar verkligen dessa författare som skriver om min generation!

Det bästa barnet - Sofia Olsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Uppföljare till Hetero i Hägersten på gång”

 1. Profilbild för Josefin (Fabulerat)

  Är också väldigt sugen på denna. Kul med mer av Sofia Olsson!

  1. Profilbild för Linnea

   Vad tyckte du om ”Hetero…” då? 🙂

 2. […] skrev jag om det kommande seriealbumet Det bästa barnet, men det finns fler serier att se fram emot. Vad sägs om nytt av Nanna Johansson? Jag älskar […]

 3. Profilbild för Nike

  Vad roligt! Jag önskade mig faktiskt precis Hetero i Hägersten av mitt bibliotek – så förhoppningsvis köper de in den åt mig till nästa månad nån gång. Håller med om att det är roligt när ens egen generation och livssituation står i centrum ^_^

  1. Profilbild för Linnea

   Härligt! Kul att du har sådan tur med dina biblioteksönskningar. 😀

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: