Nya ljud

Det började bli dags att fylla på med ljudböcker. Den där sommaren har ju dröjt, om man säger så, men jag tror ändå på att det kommer att bli många bra tillfällen att ligga i solen och lyssna på en bok (eller att springa med ljudbok, som jag oftast gör när jag lyssnar). Jag ser särskilt fram emot att läsa mer av Muriel Barbery, känd för den hypade Igelkottens elegans, och Combüchens Spill – en damroman, som belönades med Augustpriset 2010.

Serien Hetero i Hägersten fick också följa med hem från bibblan…


Kommentarer

2 svar till ”Nya ljud”

  1. Ser att du har hanteringen av odöda där – mycket bra val:) Vem är uppläsare?

    1. Jag har precis lämnat tillbaka dem (har lagt över filerna på mp3-spelaren istället), så jag vet faktiskt inte! Men jag skulle gissa på att det är en författaruppläsning. Jag har lyssnat på ett par andra av Ajvide Lindqvists böcker och de har han läst själv. 🙂 Han är dessutom en mycket bra uppläsare, så om du har någon av hans titlar outläst så kan jag verkligen rekommendera dem som ljudböcker. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.