Gratis e-bok i mars

Bokrean pågår fortfarande och det gäller faktiskt även e-böcker har jag förstått. Billigast av allt är kanske Att de i tid må väckas av Frida Arwen Rosesund, som skänks bort gratis under hela mars. Boken handlar om ”Skräck, folktro och romantik i 40-talets Sverige” enligt förlaget.

Om det låter spännande och om du är nyfiken på att testa en e-bok så har du chansen nu! Tydligen har 2000 exemplar laddats ned redan. Hittills. Det känns för övrigt som ännu ett bevis på att det inte är så att folk är ointresserade av elektroniska böcker. Däremot är det uppenbarligen fler än jag som tycker att typ 200 spänn är lite väl saftigt för en e-bok.

Att de i tid må väckas - Frida Arwen Rosesund


Kommentarer

2 svar till ”Gratis e-bok i mars”

  1. Jag har testat läsa på min dator men det fungerar inte så bra om man vill ligga ner;). Får nog ta och skaffa mig en ipad eller nåt.

    1. Hehe. Kan tänka mig att det inte funkar så bra.. 😉 Särskilt inte om datorn är stationär.. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.