En framsida jag vill rama in

En framsida jag vill rama in

Ibland är det svårt att sätta fingret på vad det är med en design som känns tilltalande eller inte tilltalande. Ibland är det väldigt enkelt… Jag dras till allt med söta djur på (obs: absolut inte arga djur eller ormar). Det gäller tavlor. kuddar, kläder och, nu för tiden: böcker.  Den här framsidan sammanfattar verkligen ALLT som tilltalar mig:

Se fåglar - Ulf Nilsson, Oskar JonssonDen har inte bara en skönt stiliserad inramning och snygga färger, den har ju framför allt en talgoxe på en gren. Underbart fint! (Jag har sett några inlagor också och de är minst lika fina).

Själva boken är alltså en fågelskådarbok som kommer ut i maj. Den riktar sig till barn 9-12 år och vuxna som har fler kläder med söta katter/kaniner/pudlar/ponnys på än jeans. Eller något sådant! 🙂

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


8 svar till “En framsida jag vill rama in”

  1. Jag har för mig at man kan gå till förlagets hemsida och ta hem bokomslagen. För visst hade det varit lite fräckt att rama in några bokomslag.
    Mia

    • Ja, det kan man ju faktiskt! Tack för tipset. 🙂 det brukar finnas högupplösta bilder på förlagens hemsidor/pressrum. Kan användas för privat bruk. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.