Framsidan till Nyckeln

Det är kul att följa skapandet av sista delen i Engelsforstrilogin, Nyckeln. Författarna (och förlaget, antar jag) delar t.ex. flitigt med sig av bilder och info på Facebooksidan. Den senaste tiden har det t.ex. avslöjats att författarna är i full gång med redigeringen och att boken kommer att bli längre än del 2, Eld

En rolig nyhet som poppade upp här om dagen är också framsidan till Nyckeln. Härligt!! Den ser ganska mörk ut… 😉

Nyckeln - Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren


Kommentarer

13 svar till ”Framsidan till Nyckeln”

 1. inte läst ännu

  1. Du bör absolut läsa Cirkeln och Eld! 🙂

 2. Det är skönt att se att boken är på gång, nu har vi väntat alldeles för länge.

  1. Hehe, ja, väntan är lång när man väntar.. 😉 Hoppas att den lever upp till förväntningarna.

 3. Jag har lovat mig själv att vänta tills alla delarna finns på svenska innan jag läser. Är SÅ nyfiken på Cirkeln, men blir alltid lika sur på mig själv när jag börjar på en serie som inte är ”färdigöversatt”. Cirkeln blir min första kanske där jag lyckas vänta!

  1. Det där kanske är en bra strategi. Jag har läst delarna vartefter de har getts ut och då har man ju tyvärr glömt mycket från boken innan.. Jag funderar nästan på att läsa om Harry Potter av den anledningen.

 4. Ja, jag kan hålla med dig delvis. Den var kanske inte så nödvändig, men samtidigt tyckte jag den var väldigt fin. 🙂

  1. oj, den förra kommentaren var ett svar på din kommentar på min recension av ”Nattens Cirkus”, glömde skriva det. 😉

  2. Ja, absolut, jag tyckte den var riktigt bra. Jag kände hela tiden att boken i någon mening sammanfattade ALLT jag gillar med en god bok.

 5. Jag följer och längtar också på facebook. Blev så glad när det kom både en framsida och ett eventuellt datum! Snart så!! 🙂

  1. Tur att de släppte Berättelser från Engelsfors lite sådär mitt i väntan. Jag har varit väldigt peppad ända sedan jag läste Eld.. 🙂

 6. Usch. Ryckte till när jag såg bilden.

  1. Förstår dig! Den var lite grymmare än tidigare delar, om man säger så.. :/ Jag hade nog förväntat mig en nyckel på framsidan. 😉

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.