Framsidan till Nyckeln

Framsidan till Nyckeln

Det är kul att följa skapandet av sista delen i Engelsforstrilogin, Nyckeln. Författarna (och förlaget, antar jag) delar t.ex. flitigt med sig av bilder och info på Facebooksidan. Den senaste tiden har det t.ex. avslöjats att författarna är i full gång med redigeringen och att boken kommer att bli längre än del 2, Eld

En rolig nyhet som poppade upp här om dagen är också framsidan till Nyckeln. Härligt!! Den ser ganska mörk ut… 😉

Nyckeln - Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren

Bokens/böckernas författare:


13 svar till “Framsidan till Nyckeln”

    • Förstår dig! Den var lite grymmare än tidigare delar, om man säger så.. :/ Jag hade nog förväntat mig en nyckel på framsidan. 😉

    • Tur att de släppte Berättelser från Engelsfors lite sådär mitt i väntan. Jag har varit väldigt peppad ända sedan jag läste Eld.. 🙂

  1. Jag har lovat mig själv att vänta tills alla delarna finns på svenska innan jag läser. Är SÅ nyfiken på Cirkeln, men blir alltid lika sur på mig själv när jag börjar på en serie som inte är ”färdigöversatt”. Cirkeln blir min första kanske där jag lyckas vänta!

    • Det där kanske är en bra strategi. Jag har läst delarna vartefter de har getts ut och då har man ju tyvärr glömt mycket från boken innan.. Jag funderar nästan på att läsa om Harry Potter av den anledningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.