Vad jag längtar efter i Sommar


Årets Sommarpratare har presenterats! Jag kommer att följa Sommar i P1 slaviskt. 😉 Intresset för Sommar väcktes förra året, när jag kom på att det går fint att ha på medan jag jobbar (vissa arbetsuppgifter). Jag lyssnade på alla och har kommit en bit i arkivet också… Som vanligt finns det flera författare representerade bland sommarpratarna, som t.ex. veteranen i sammanhanget, Jonas Gardell (22/6), och min stora serietecknarfavorit, Liv Strömquist (24/6). Av årets författare så är det nog de två jag är mest peppad på att lyssna på faktiskt.

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


2 svar till “Vad jag längtar efter i Sommar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.