Nästan som tankeläsning!

Kolla vilken bok som hittat hem till mig! Jag skrev ju om Khaled Hosseinis nya redan på den tiden när det inte ens fanns en framsida på pressidorna. Nu är boken här och jag hoppas på att få tid att läsa den så snabbt som möjligt. Tack och bock till förlaget, som eventuellt har läst mitt inlägg om boken, och hörde av sig och frågade om jag ville läsa. Det gjorde mig glad att bli erbjuden boken! Men man kan ju nästan tro att jag skriver inlägg med baktankar om att få en massa böcker skickade till mig. 😉 Så är det inte!

Och bergen svarade

Ibland kanske det också verkar som att inlägg är lite som reklam, men jag sysslar inte med sådant, utan jag skriver bara om sådant som råkar intressera mig. Det har varit perioder när det kommit ganska många förfrågningar om länkar och tävlingar och köpta inlägg hit och dit, men jag avböjer, så nu har de väl slutat höra av sig, tror jag. Jag har bara efterfrågat recensionsexemplar vid några få tillfällen och då har det handlat om Bodil Malmstens böcker. 😉 En del kommer helt obeställt och då kan det hända att jag blir helt exalterad, som typ när Eld kom hem, bara sådär. Andra gånger kanske det dröjer ofattbart länge innan jag läser boken. En del böcker har jag fått efter en direkt fråga ifall jag vill ha en specifik bok. De senaste året har jag dock tackat nej till de flesta sådana erbjudanden, för jag har inte tid att läsa.

Så är det med det!


Kommentarer

4 svar till ”Nästan som tankeläsning!”

  1. Profilbild för lisa Jansson
    lisa Jansson

    Den måste du ta med hem till mig sen. Han skriver så bra!

    1. Jepp, det ska jag göra! 🙂

  2. Åh, den vill jag läsa!

    1. Gör det! 😀

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.