Jodå, en och annan författare är sommarvärd även i år

Jag är mycket förtjust i Sommar i P1, så jag hör till de som helst hade velat följa presskonferensen igår för att så snabbt som möjligt få reda på vilka som är årets värdar (jag kunde dock inte detta p.g.a. jobb). Här är årets värdar, hur som helst. En av de som jag ser fram emot mest att lyssna på är Fredrik Wikingsson, mest för att Fredrik & Filip gjorde en sådan stor grej i sin podcast över att Filip ensam fick sommarprata förra sommaren… 🙂

Många av sommarpratarna är författare, som vanligt! Bland de jag läst utmärker sig Johan Theorin. Kul! Även Kjell Westö (han dyker visst upp överallt… ;)), Mustafa Can och Therése Söderlind, som ju hade ett så bra seminarium i höstas att jag verkligen har höga förväntningar på hennes sommarprogram. Martina Haag, vars vinter– och sommarprat jag verkligen gillade, pratar inte i år. Syrran, Bea Uusma, författare till Augustprisbelönade Expeditionen, har däremot sitt program den 3/8. Hoppas hon följer upp Martina Haags berättelse om deras resa till Estland… 😉


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.