Läsplattan är igång igen!

Jippi! Min Cybook Opus har redan repat sig. Det som krävdes var att jag tog loss batterisladden och satte tillbaka den igen… Den satt väl inte riktigt i, kanske? Nu funkar min läsplatta som vanligt, fast långsamt(?). Men det kanske är ett mindre problem med tanke på att den nyss var helt död… Tack alla som engagerat sig på Twitter och Facebook.. 😉

Nu kan jag läsa igen! Har precis skaffat Det eviga folket är inte rädda, som jag fått från DN. Ni som prenumererar på DN vet väl att DN delar ut e-böcker varje lördag i sommar? Imorgon kan ni skaffa Mörk jord av Belinda Bauer.

Fungerande Cybook Opus!

Nu blir det ingen Kobo Mini. Jag som precis börjat fundera på hur nice det vore med wifi. Hehe.


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.