Måste bli lite mer observant med vad jag köper

Ibland tror jag att jag aldrig köper böcker, men i själva verket så händer det lite nu och då att jag köper en bok, t.ex. en fackbok jag behöver eller en kokbok jag vill ha eller någon present till någon eller så. Och alltid så slinker det med en pocket när jag ändå är igång och klickar hem grejer. 😉 Jag brukar kolla på min lista med böcker jag vill läsa och ta med någon som jag är lite extra sugen på. Det kan t.ex. vara Den franske löjtnantens kvinna. Eller som senast: Agaat. Och sedan kommer boken hem och då, förvirringen: ”Vad är det här? En jävla tegelsten?”. Alltid! Alltid! Varför dras tjockisarna till mig? Jag har ju redan så många tegelstenar.

Agaat

Måste snart ta tjänstledigt ett tag.


Kommentarer

4 svar till ”Måste bli lite mer observant med vad jag köper”

  1. Har en hel hög tegelstenar som ligger och väntar på mig. Agaat är en av dem.

    1. Får se vem som läser ut först.. 😉

  2. Jag kollar alltid sidantalet när jag beställer på nätet för att undvika tegelstenarna … 🙂

    1. Det borde jag också lära mig att göra… :/ Har iaf lyckats beta av några tegelstenar i år, däribland Fågeln som vrider upp världen med sina 700+ sidor.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.