Semester del III och pocketlån

Jag har fortfarande semester och nu tänker jag tillbringa den sista delen av ledigheten hos mina föräldrar i Uppland. Jag har medvetet valt att just inte packa ner några böcker (och omedvetet missat att ta med böcker jag hade tänkt ge bort. Hm.). Det är ju kul att låna lite här borta! Här om dagen blev jag tipsad om en ny av Anne B Ragde, som ska bli kul att läsa. I övrigt fortsätter jag med de böcker jag hade påbörjat när jag reste ner. Den ena av dem är Den franske löjtnantens kvinna, som nog tar hela semestern och lite till att läsa ut… Tjockis!

Jag ska göra dig så lycklig

 

 


Kommentarer

4 svar till ”Semester del III och pocketlån”

  1. Tjocka böcker är perfekt sommarläsning!

    1. Ja, sommarens semester är en av få tillfällen då jag har tid att läsa tegelstenar. Hehe.

  2. Nattönskningen av Anne B Ragde tyckte jag inte om…

    1. Jag har hört många som blivit besvikna av den, så jag undviker just den.. Jag tycker annars att Ragde har skrivit många bra, inte minst böckerna om Torunn (dock ej sista delen i trilogin..).

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.