Nu läser jag Oates igen

Änkans bok av Joyce Carol Oates

Det har varit några riktiga högsommardagar nu såhär i slutet av semestern och jag har spenderat ganska mycket tid ute på sjön med en bok. Jag har normalt sett ett helt gäng böcker (i olika format; e-böcker, ljudböcker och pappersböcker) på gång samtidigt, så nu har jag dessutom läst ut böcker på löpande band, som det känns. Har lånat en, för mig, ny bok av Oates av min mamma. Man kan inte vara utan en påbörjad bok, som ni vet. Det var länge sedan jag läste något av Oates, så det här ser jag fram emot.

Änkans bok

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


6 svar till “Nu läser jag Oates igen”

  1. Det var ett tag sedan jag läste Oates också, av hennekan jag ibland känna överdosvarning. Lilla himlafågel gillade jag, tror den var senast ut. Har du läst den?

    • Ja, det kan lätt bli för mycket, särskilt eftersom hennes böcker ofta har ungefär samma teman. Jag tror att Lilla himlafågel var det senaste jag läste av henne faktiskt! 🙂 Gillade den, men tycker nog bättre om Älskad, saknad, Den tatuerade flickan och Blonde. 🙂

  2. Håller på med Dödgrävarens dotter just nu. Jag har läst många Oates senaste året och har nog fått en överdos. Köpte Dykvinnan på pocket för ett par veckor sen, tvekar om jag ska läsa den nu eller vänta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.