Fin liten debut som väntar på att läsas

Igår fick jag ett obeställt recensionsexemplar av Modernista. 🙂 Jag vågar nästan aldrig beställa rec-ex längre, för jag vet ju att jag är sååå dålig på att läsa ut dem i rimlig tid. Det kommer alltid så mycket bokcirkelböcker och annat emellan och jag är verkligen ingen snabbläsare. Jag blev nyfiken på Hon, av debutanten Viktor Andersson, när jag läste om den i nyhetsbrevet/pressutskicket, men jag beställde den alltså inte. Kul överraskning att de ändå skickade den till mig! 🙂

Hon är en roman om förlusten av en kärlek och en framtid. Om sårbarheten i att bygga sitt liv på en enda sak. En bok som fruktar sitt eget slut.”

Jag är extremt lättrörd och lättpåverkad när det gäller böcker om olycklig kärlek och sådant. Kommer nog få en klump i halsen av denna. 😮

Hon


Kommentarer

4 svar till ”Fin liten debut som väntar på att läsas”

  1. Nä men usch, vilket omslag! Jag är också lättrörd så jag hoppar nog över den boken:).

    1. Jag tycker jättemycket om framsidan! Haha. 🙂 Får se om den är så sorglig som det låter som.. 🙂

  2. Nej men den har jag inte hört något om. Nu blir jag nyfiken.
    Mia

    1. Den är ju väldigt ny.. 🙂 Får se vad jag tycker om den! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.