En man som heter Ove som film

En man som heter Ove kommer som film! Det känns inte som en överraskning direkt. Inte heller är det överraskande att Hannes Holm ska regissera och att premiär beräknas till juldagen. Det här är en typisk juldagenfilm, måste man väl säga, en sådan där film som hela familjen går och ser. Återstår bara att se om det blir Robert Gustavsson eller någon annan i huvudrollen. 😉

En man som heter Ove - Fredrik Backman


Kommentarer

6 svar till ”En man som heter Ove som film”

  1. Jag kan inte heller komma på någon som skulle passa bättre än Robert Gustavsson som Ove. Eller kanske Kjell Bergqvist? Han kan nog göra rollen jäkligt bra. Spännande att se vem det blir 🙂

    1. Ja, Kjell Bergqvist är ju fantastisk och kan lyfta vilken roll som helst! 🙂 Får se vem det blir!

  2. Den filmen vill jag se. Men jag tror nog att jag vill se någon annan än Robert Gustavsson i rollen som Ove.

    1. Det blir nog någon annan, tror jag. Fast samtidigt tycker jag att han känns som klippt och skuren för rollen..! Vem vill du se som Ove?

  3. Neeeeeej, inte Robert Gustavsson! Den är filmen kanske jag vill se, men inte om Robert Gustavsson ska spela Ove, det måste ju finnas någon annan. Någon som är rolig…

    1. Hehe. Jag tror nog att det blir någon annan i rollen. Annars blir det lite väl mycket Hundraåringen över alltihop..! Men ärligt talat har jag svårt att komma på någon som skulle passa bättre? Det måste ju vara någon gubbe i lagom ålder. 😉

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.