Och NU finns Min bokhylla som podd!

Min bokhylla i P4
Min bokhylla i P4

Jag har i några poddtipsinlägg gnällt lite över att Min bokhylla i P4 inte finns som podd. Men vet ni vad? Nu gör den faktiskt det! Alla tre säsonger går nu att lyssna på i en mobil/motsvarande nära dig. 🙂 Det tycker jag är bra! I programmet besöker Mark Levengood och bibliotekarien Jenny Lindh kändisar och spanar in deras bokhyllor. Lindh borde för övrigt synas och höras mer i radio och TV. Hennes ”fråga bibliotekarien”-spalt är lätt det roligaste inslaget i DN och alla hennes inslag i Babel (gamla säsonger) har också varit klockrena. Jag vet inte om hon medverkar/har medverkat i så många andra program? Såhär mellan gångerna får man kanske hålla till godo med hennes twittrande (@pennytrind). Vad gäller Twitter så lessnar jag snabbt när flödet fylls av den ena retweeten efter den andra med typ tjaffs, politisk debatt (som inte går att föra med 140 tecken) och bla, bla, bla. Men exempelvis @pennytrind brukar lätta upp med min typ av humor. Tack för det!

Min bokhylla i P4
Min bokhylla i P4
Publicerat den
Kategoriserat som - Märkt

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.