Lyssnar på Min bokhylla och hittar likasinnade

Jag har nästan missat programmet Min bokhylla som går i P4. Nu lyssnar jag ikapp (det verkar dock som att programmet inte finns som Podcast på iTunes?). I programmet besöker Mark Levengood och Jenny Lindh (fantastiska bibliotekarien som ger så roliga, bra och träffande svar i DN:s fråga bibliotekarien-spalt) kändisar och pratar om deras bokhyllor. Hittills har jag lyssnat på första programmet och där är Henrik Schyffert med och avslöjar bland annat att han läser om Människor helt utan betydelse varje år. Det är en av mina ultimata favoritböcker. Fantastisk bok!

Människor helt utan betydelse - Johan Kling


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Lyssnar på Min bokhylla och hittar likasinnade”

 1. Profilbild för Lena

  Min bokhylla är ett jättetrevligt program att lyssna på!!

  1. Profilbild för Linnea

   Håller med! Nu har jag lyssnat igenom de program som sänts hittills och det är verkligen en bra blandning av kändisar och väldigt bra programledare. Kul program!

 2. Profilbild för Stockholmsflickan

  Är så himla såld på Min bokhylla, enda nackdelen är att det är en heeel lång vecka mellan varje program!

  1. Profilbild för Linnea

   Håller med! Tre dagar kvar. 😉

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d