Lyssnar på Min bokhylla och hittar likasinnade


Jag har nästan missat programmet Min bokhylla som går i P4. Nu lyssnar jag ikapp (det verkar dock som att programmet inte finns som Podcast på iTunes?). I programmet besöker Mark Levengood och Jenny Lindh (fantastiska bibliotekarien som ger så roliga, bra och träffande svar i DN:s fråga bibliotekarien-spalt) kändisar och pratar om deras bokhyllor. Hittills har jag lyssnat på första programmet och där är Henrik Schyffert med och avslöjar bland annat att han läser om Människor helt utan betydelse varje år. Det är en av mina ultimata favoritböcker. Fantastisk bok!

Människor helt utan betydelse - Johan Kling

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


4 svar till “Lyssnar på Min bokhylla och hittar likasinnade”

    • Håller med! Nu har jag lyssnat igenom de program som sänts hittills och det är verkligen en bra blandning av kändisar och väldigt bra programledare. Kul program!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.