Vad ska jag läsa härnäst?

Vad ska jag läsa härnäst?

Jag fick något slags ryck här om dagen och kollade upp hur många olästa böcker jag har. Det rör sig om ca 65 stycken… Och med min lästakt är det alltså mer än ett helt års läsning! Ganska mycket mer än ett års läsning. Jag är ju med i bokcirkel och bokklubb och läser därmed även en hel del som inte står i hyllan och väntar.

Lyxigt problem.

Nu är det i alla fall snart dags att välja en ny bok (inte till bokcirkeln alltså, utan till mig). Som jag tidigare har sagt så tänkte jag slumpa fram böcker framöver (så att de riktiga hyllvärmarna ska bli lästa någon gång), men jag tänkte att ni också kunde hjälpa lite. Vilken bok ska jag läsa härnäst?

[poll id=”4″]

Berättelsen om Pi (har redan sett filmen om pojken som flyter omkring på Stilla havet med en tiger som sällskap, men någon gång ska jag väl läsa boken också!)
Hundra procent fett (har redan läst, och älskat, de flesta av Liv Strömquists album, men den här har varit outläst länge)
Augustenbad en sommar (vet inte så mycket om den, om jag ska vara ärlig, men jag misstänker att den handlar om klassfrågan och det är en fråga som verkligen intresserar mig)

Berättelsen om Pi - Yann MartelHundra procent fett - Liv StrömquistAugustenbad en sommar - Anneli Jordahl

Bokens/böckernas författare:


7 svar till “Vad ska jag läsa härnäst?”

    • Kul att du tycker det! Den blir alltid ratad när jag föreslår den som bokcirkelbok.. 😉 Börjar nästan tro att det är något fel på den!

    • Nice. Ska bli kul att se vad du tycker om den. 🙂
      Det blir min första bok av Anneli Jordahl. Har du läst någon av hennes andra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.