Dags att föreslå bokcirkelböcker igen

Det är nästan ett år sedan senast, men nu är det dags för mig att åter föreslå bokcirkelböcker till Picket & pocket. Jag var fast besluten att ta något som redan stod i min hylla… och där står ju en del. Till min förvåning var det dock förvånansvärt få av titlarna som fanns i pocket (det är ett krav att böckerna ska finnas i pocket). Bland annat var jag sjukt sugen på Richard Yates Cold Spring Harbor, men en extratitt på nätet avslöjade att den bara finns i inbunden utgåva. Ingen Richard Yates i pocket?! Crazy. Vidare så diskvalificerade jag Strändernas svall (har redan varit uppe på förslag och röstats ned), Fågeln som vrider upp världen (för fet), Varför håller man på (kan man bokcirkla om essäer?), Sommarboken (för tunn), Mr Dixon försvinner (del två i en serie kändes inte ok) samt Lasermannen (inte tillräckligt skönlitterär; antar jag). Återstod endast dessa:

Förslag på bokcirkelböckerHon älskade lånade jag på bibblan vintern-våren 2010 eftersom den togs upp på jobbets bokcirkel när jag nyss hade gått med och ivrigt lånade allt vi tog upp. Har aldrig haft en aning om vad den handlar om, ty den saknar baksidestext… De andra böckerna har jag köpt in de senaste åren men aldrig kommit mig för att läsa och vid det här laget är det egentligen bara Utrensning som jag är jättepeppad på att läsa. Hehe. Får se var rösterna hamnar. 🙂


Kommentarer

2 svar till ”Dags att föreslå bokcirkelböcker igen”

  1. Och nu har jag röstat 🙂

    1. Härligt! Och roligt att du röstade på samma som mig.. 😉

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.