Nostalgitorsdag: Den lille prinsen

I dagens Nostalgitorsdag plockar jag upp en bok som jag har läst på franska: Le petit prince, eller Den lille prinsen, som den heter på svenska. Den ingick faktiskt som kurslitteratur i en franskkurs jag läste en gång i tiden. Det känns som en riktigt klassiker på franskklasser, faktiskt, men det är också en väldigt fint illustrerad och tänkvärd liten bilderbok som förtjänar att bli upptäckt utanför skolväggarna. Jag vet att Modernista gav ut en nyutgåva tidigare i år (på svenska). Så mitt tips är att kolla in den!

Här hittar du mitt inlägg om Le petit prince från 2003 och ett från 2009 också, förresten.

Nostalgitorsdag - Den lille prinsen


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: