Två nya! Längtar särskilt efter att läsa Liv till varje pris

Jag fick en bok från Modernista här om dagen. Det är en alldeles ny ungdomsroman som utspelar sig i ett apokalyptiskt New York. Den verkar vara lite inspirerad av Hungerspelen, som jag tyvärr inte har läst, men jag har hört mycket bra om den. Ska bli spännande att läsa Enklav. 🙂

Enklav

Nästa bok som har hittat hit är Liv till varje pris, vilket alltså är del tre i Kristina Sandbergs fantastiska trilogi om hemmafrun Maj. Den belönades med Augustpriset förra året, så jag räknar med att den är extremt bra. Jag har första delen i trilogin, Att föda ett barn, som e-bok och del två, Sörja för de sina, lyssnade jag på som ljudbok. Det var en så behaglig bok att lyssna på att jag faktiskt hade planerat att lyssna även på den avslutande delen. Men… sedan kunde jag inte motstå att köpa den i pocket. 🙂 Jag var ändå inne på en nätbutik och letade efter presenter och tyckte att jag behövde en present även till mig själv, så…

Liv till varje pris

Observera mina egenodlade citrusfrukter. Min lilla citrus älskar tydligen mitt västerfönster, för det har blivit två rejäla frukter!


Kommentarer

4 svar till ”Två nya! Längtar särskilt efter att läsa Liv till varje pris”

 1. Profilbild för
  Anonym

  Jag lyssnar precis på första delen, väldigt behaglig och bra. Alltså de där citronerna, så fina!

  1. Kul att du gillar den!
   Tack, citrusarna är verkligen fina. Och sura! 😉

 2. Enklav skrev jag upp med en gång:). Jag har funderat på Kristina Sandbergs trilogi men tvekar fortfarande. vad kul med egenodlade citrusfrukter:).

  1. Du borde inte tveka! Maj-böckerna (de två första) är några av mina favoriter från året! 🙂
   Ja, det är jätteskoj med citrusfrukterna. De frodas verkligen här och det känns riktigt roligt. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.