Byta böcker! Eller att inte göra det. 😮

Ni missar väl inte att det är Stora bokbytardagen imorgon? Det är en uppmaning och en chans för alla att byta böcker. Det finns massor av event där den här dagen uppmärksammas, så kolla upp vad som händer i din stad!

Stora bokbytardagen

Själv har jag lagt mina böcker i flyttkartonger och där får de ligga tills jag plockar upp dem i vår nya lägenhet. 🙂

Men jag kan erkänna att jag hur som helst inte hade bytt böcker. Misstänker jag. Jag är fäst vid mina prylar och böcker. Nästan allt har en historia och en berättelse hemma hos mig. Jag kan ta fram en ful, tacky festklänning och tänka ”åhh, den hade jag på den där roliga festen som jag gick på när jag pluggade…” och sedan kan jag aaabsolut inte lämna den till Myrorna eller motsvarande… Och med böcker är det samma sak. Många av mina böcker är kära presenter, som jag tycker om att ha omkring mig.

Den enda som får mina böcker är min moder. Vilket beror mycket på att mina böcker inte får plats hemma hos mig. 😉 Men nu när jag flyttar till större så kanske jag får ta tillbaka en del av dem. Och lämna lite plats för mammas egna böcker. 😉