Ska vi byta?

Den 25:e maj är det dags för årets upplaga av Stora bokbytardagen. Tanken med dagen är att ge människor chansen att byta böcker och prata böcker. Jag tycker att initiativet är jättekul, för det finns så många böcker som bara står och samlar damm. Varför inte byta böcker med varandra istället? I min stad finns det bokbytarhylla året om på biblioteket och vi har bokbyten på mitt jobb. Det är bra!

Här är en intervju där Stora bokbytardagen intervjuar Morgan Alling om läsning. Alling är en av mina favorituppläsare och har också skrivit en otroligt bra biografi. I intervjun framkommer det förresten att han delar mitt intresse för e-böcker. Härligt!


Kommentarer

2 svar till ”Ska vi byta?”

  1. Jag är i Stockholm på bokbytardagen och ska ta mig till Biblioteket vid Sergels Torg där de har ett jättestort arrangemang för bokbyte 🙂

    Vi kanske borde ha ett i bokcirkeln någon gång????

    1. Roligt att de slår på stort i Stockholm. Förra året såg det länge ut som att det inte skulle bli något arrangemang alls i Umeå. :/ Vet inte hur det blir i år…

      Bokbyte på bokcirkeln tycker jag låter som en jättebra idé. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.