Nu lyssnar jag på Falleri fallera falleralla

Det har blivit dags att påbörja en ny ljudbok och jag måste säga att jag har lyckats avverka förvånansvärt många timmar på kort tid (för att vara mig!). Förra veckan försökte jag nämligen slutföra lite lösa trådar på jobbet, för att slippa komma tillbaka efter semestern och återuppta ej slutförda arbetsuppgifter som man typ har glömt bort att man påbörjat.

Nåväl. Jag har suttit och grejat med ett skript som automatiskt ska bildanalysera en massa bildsekvenser som jag ska analysera. Och till slut fick jag helt enkelt inse att mina bildanalys- och programmeringsskills inte riktigt räcker till. Det finns helt enkelt vissa bildsekvenser som mina skript inte funkar på. :p Så: det fick bli manuella beräkningar där jag klickade omkring i ett bildanalysprogram. Kände mig nästan som en robot till slut! Men det var helt klart en tröst att det gick att lyssna på ljudbok samtidigt. Det är ju inte riktigt alla uppgifter som funkar tillsammans med lyssnande (läsa eller skriva t.ex. 😉 ).

Ljudboken som jag lyssnar på just nu är Falleri fallera falleralla av Carin Gerhardsen. Jag tycker att det är en rätt ordinär deckare faktiskt. Åtminstone såhär långt. Men ändå!

Falleri fallera falleralla

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.