3 aktulla böcker med guldiga framsidor

Jag har en grej för guldiga framsidor. Här är tre aktuella böcker som glimrar lite extra.

Hungerspelen - trilogin - Suzanne Collins Kaddish - Henry Bronett Mamma kom aldrig hem - A.C. Collin

Som vanligt syns inte det guldiga och glänsande på de här typen av bilder ( 🙁 ), men ändå. Här är alltså en specialupplaga av Hungerspelstrilogin, en ny bok med så kallade historietter (noveller) av Henry Bronett samt en bok om en kvinna som söker i sitt förflutna och får veta nya saker om sin mamma. Det är riktigt lockande framsidor för alla tre! Innehållet vet jag inte så mycket om, såklart, eftersom jag inte har läst någon av dem. Men jag är faktiskt lite sugen på att läsa Kaddish, som lär innehålla porträtt av människor som ”står ensamma med sin sorg, sin undran, och som enträget söker efter en identitet och ett sammanhang i sina liv” enligt baksidestexten.

Apropå glänsande inlägg så ville jag ta med Vitsvit, som förvisso inte är guldig, utan silvrig, men boken ser SÅ intetsägande ut på pressbilderna. Bildgoogla så får ni se en helt otroligt fin bok. Samma gäller Cigarett, Pool, Volt, där jag inte heller hittade någon vettig bild, men kolla bara hur fin den är hos Bokhora t.ex. Guldiga och glänsande framsidor alltså! Åh, vad jag gillar.


Kommentarer

Ett svar till ”3 aktulla böcker med guldiga framsidor”

  1. […] om jag tittar bakåt i arkivet så kan jag konstatera att det här med infärgade boksidor, guld & glitter, djurmotiv och poppiga färger är något som går hem hos mig. Det är dock inte […]

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.