Vy från min cykeltur här om dagen

Min dator är tillbaka!

Min dator är tillbaka! Ingen har hunnit märka att jag varit borta. Hehe. Jag förinställer i allmänhet alla inlägg och i stunder när jag har inspiration och tid så kan jag författa en hel drös. Under några regniga dagar och under några tågresor under semestern så tillkom rätt många inlägg faktiskt. Så här har det inte ekat tomt.

Jag har inte blivit direkt stressad över att vara utan dator. Jag trodde att jag skulle bli det, men datorhaveriet sammanföll med högtryck och extremvärme. Jag har därför spenderat tid med att cykla omkring, bada och hänga på uteservering. Även om jag hade haft en dator så hade jag inte spenderat någon större tid vid den den senaste tiden.

Vy från min cykeltur här om dagen
Vy från min cykeltur här om dagen

En grej som jag inte har gjort under mina datorfria veckor är att läsa mycket. Hehe. Jag är SÅ dålig på att läsa regelbundet och längre stunder. Det kanske man inte kan tro, men så är det! Jag sitter i princip aldrig ner och läser under dagen. I bästa fall läser jag någon kvart innan jag släcker läslampan för kvällen och försöker att somna.

Men jag är glad att min dator är tillbaka nu. 🙂 För man kan nog inte räkna med att badvädret håller i sig för evigt liksom. Och inom en snar framtid kommer jag nog vilja sitta och blogga igen.


Kommentarer

4 svar till ”Min dator är tillbaka!”

  1. Man vill ju tro att ens dator ska hålla i evärderliga tider, men men… 😉

    1. Ja, man vill ju det.. 🙂 Jag köpt en lite ”bättre” dator senast för att jag ville ha den i många år. Det blir ju förhoppningsvis billigare i längden att köpa en dator som fortfarande känns snabb efter några år. Så det var ju snopet när den gick sönder innan den ens var två år gammal! Men det fick jag ju reparerat på garantin, så nu är det bara att hoppas att den håller åtminstone 2 år till. 😉

  2. Profilbild för Lisa Jansson
    Lisa Jansson

    Vad bra att din dator är tillbaka. Hoppas den håller nu!

    1. Ja, den håller säkert några år till nu.. 😉 Sedan går väl plasten sönder igen! 😮

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.