Gör om hemma av Andrea Brodin Engsäll

Gör om hemma: inredarens bästa proffsknep och budgettips av Andrea Brodin Engsäll

Gör om hemma av Andrea Brodin Engsäll är en bok med stylingtips och DIY-projekt för hemmet.

Gör om hemma av Andrea Brodin Engsäll är en bok med stylingtips och gör-det-själv-idéer. Jag lånade boken på biblioteket och först när jag kom hem kom jag på att den inte är direkt nyutkommen. Med sina 7 år på nacken kanske somligt faktiskt känns lite gammalt. Framför allt misstänker jag att dekorplast inte upplevs lika hett idag som 2014. Jag skulle ändå säga att boken funkar, även om jag inte tycker att Gör om hemma är samma tidlösa inredningsbok som exempelvis Handbok i inredning och styling.

Här finns tips på hur man med enkla medel förnyar och stylar badrum, sovrum, kök och vardagsrum. Jag har faktiskt snappat upp flera idéer som jag är sugen på att testa, till exempel att göra en sänggavel. Jag har också fått några konkreta idéer att plocka med mig för att fixa smart förvaring.

Ett plus med boken är förresten att den inte förutsätter att läsaren äger sitt boende och kan (och vill) göra stora ingrepp och förändringar. Boken bjuder istället på tips som funkar oavsett om man bor i hyresrätt, bostadsrätt eller hus.

Gör om hemma

Gör om hemma av Andrea Brodin Engsäll

Fotograf: Daniel Cohn.
Förlag: Norstedts (2014).
ISBN: 978-91-1-305473-5.

Andrea Brodin Engsäll

Andrea Brodin Engsäll (född 1976) är en svensk inredare, bloggare och skribent. Hon har medverkat i programmen Hotellräddaren, Arga snickaren, Homestyling och Till salu.

Bokrecension
Datum
Bok
Gör om hemma av Andrea Brodin Engsäll
Betyg
31star1star1stargraygray
Format
Bok