En bra bokkombo

Visst går böcker och te lite hand i hand? Jag vet inte ens varför, men om det är någon dryck som jag förknippar med läsande så är det just te och inte t.ex. öl (fotbollsdryck, ju!) eller kaffe. Jag gillar verkligen te. Till skillnad från andra varma drycker finns det ju så otroligt många olika smaksättningar. Bland mina favoriter finns vanilj (älska eller hata!), gärna det gröna ”mild vanilj”-teet från Friggs, och rött te, med smak av jordgubb, som jag har köpt på Kahls. Vad tycker ni om min nyaste tekula förresten? Den har kanske lite mer musiktema än litteraturtema, men ändå. Jag tycker att den är kitschigt snygg.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”En bra bokkombo”

 1. Profilbild för miasbokhylla

  te + böcker, absolut! Te förknippar jag med långsamhet och njutning. Kaffe förknippar jag med stress och magsår 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Fast kaffe är gott det med! Men för mig är det en jobbdryck.. Jag har inte ens en kaffebryggare hemma.. 🙂

 2. Profilbild för Stéphanie

  Gud vilken kul tekula! Jag tänker direkt på En världsomsegling under havet!

  1. Profilbild för Linnea

   Smart koppling! För mig var det bara Yellow submarine. 🙂 Skönt att den leder tankarna till böcker också!

 3. Profilbild för Lingonhjärta

  Jättefin ubåt!! 🙂

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: