En bra bokkombo

Visst går böcker och te lite hand i hand? Jag vet inte ens varför, men om det är någon dryck som jag förknippar med läsande så är det just te och inte t.ex. öl (fotbollsdryck, ju!) eller kaffe. Jag gillar verkligen te. Till skillnad från andra varma drycker finns det ju så otroligt många olika smaksättningar. Bland mina favoriter finns vanilj (älska eller hata!), gärna det gröna ”mild vanilj”-teet från Friggs, och rött te, med smak av jordgubb, som jag har köpt på Kahls. Vad tycker ni om min nyaste tekula förresten? Den har kanske lite mer musiktema än litteraturtema, men ändå. Jag tycker att den är kitschigt snygg.

Publicerat den
Kategoriserat som - Märkt

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

5 kommentarer

    1. Fast kaffe är gott det med! Men för mig är det en jobbdryck.. Jag har inte ens en kaffebryggare hemma.. 🙂

    1. Smart koppling! För mig var det bara Yellow submarine. 🙂 Skönt att den leder tankarna till böcker också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.