Böcker till bokhyllan

Nästan alla böcker jag läser lånar jag från biblioteket, men idag kom det två böcker med posten. Inte illa!

Böcker med posten

Den ena är pocketogrammet, som jag fick för ett tag sedan. Jag hade ju lite beslutsångest, men valde till slut Huset på Arlozorovgatan. Jag vet inte mycket om den, men det kan vara kul att prova på något nytt/okänt ibland. Den är snyggt formgiven i alla fall (även om framsidan är irriterande svårläst).

Den andra är mitt första recensionsexemplar. Jepp. Helt sant. Den heter Fritt fall och är skriven av en tyska, Juli Zeh. Jag vet inte mycket om den heller, men jag ser fram emot att läsa den. Överallt där jag har läst om den lovordas författarens språk och är det något jag brukar fastna för när det gäller böcker så är det just språket, så det verkar ju lovande.

Jag ser för övrigt fram emot mycket läsning nu framöver eftersom sommaren brukar innebära extra mycket tid till det. Det ska bli skönt! Hoppas bara att sommarvärmen kommer tillbaka också. Här har det till och med haglat idag. Usch!


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.