Tjatigt

När man följer bloggare, Twittrar och hänger på Facebook så översköljs man ibland av så mycket info att en del saker helt enkelt blir söndertjatade. Den senaste tiden har jag läst och hört så mycket om Karl Ove Knausgård och hans tegelstenar som handlar om han själv att jag måste fråga mig vad som är grejen. Vad är grejen? Och vem är han? Jag fattar ingenting. Jag vet inte ens om jag vill läsa en superlång biografi om någon som jag inte vet vem han är. Inte ens om böckerna i fråga är minst sagt hyllade.

Nåja. Vill man lyssna på Knausgård som sommarpratare så är han faktiskt sommarpratare i Sommar i P1 i sommar. Jag kanske borde lyssna på hans sommarprogram innan jag helt bestämmer mig för att dissa böckerna. Bland sommarpratarna är han för övrigt i gott sällskap av en hel drös författare, som t.ex. Mark Levengood, Beate Grimsrud och Torgny Lindgren.


Kommentarer

Ett svar till ”Tjatigt”

  1. Jag håller med dig, jag är inte säker på exakt vad det är som är grejen, men jag har bestämt mig för att undvika det ett tag, jag har svårt för hyper!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.